Kloosterstraat 29 - 2180 Ekeren (Antwerpen)
Tel.: 03/500 05 16
Contacteer ons!
Verzorg uw terras of oprit!

Weg met barsten in terrassen

Naast een pergola, poolhouse of andere relaxatieruimte rond uw woning, mag u ook uw terras en oprit niet uit het oog verliezen. Een goed uitgevoerde plaatsing en deftig onderhoud zorgt eveneens voor frisheid. Tuininrichting Vanderlinden zorgt voor de aanleg, onderhoud en renovatie.

Wanneer u even de tijd neemt om opritten en terrassen grondig te bekijken, ziet u bij de iets oudere vaak hetzelfde probleem terugkeren: verzakkingen. Een slechte aanleg is vaak de oorzaak, in combinatie met jarenlange stilstand qua onderhoud.

Een goede fundering en dito waterhuishouding zijn de basis van een kwaliteitsvolle bestrating. Of het nu gaat om arduintegels, klinkers of een grindbestrating: het zijn niet alleen de gekozen materialen maar ook de functionaliteit en de omgevingsfactoren die meebepalen wat de correcte aanpak is. Met ruim 30 jaar ervaring kan Tuininrichting Vanderlinden u volgens elk budget no-nonsense oplossingen voorstellen.

De volgende materialen zijn mogelijk:

  • Beton/kleiklinkers
  • Kasseien
  • Natuursteen
  • Natuurgrind
  • Hout

Naast aanleg en onderhoud, voert Tuininrichting Vanderlinden ook renovatiewerken uit. Oude terrassen of opritten worden opgebroken, waarna de aanleg van een nieuwe constructie begint. De tuinfirma uit Antwerpen kan u voor elke situatie inschakelen. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Clikc+