Kloosterstraat 29 - 2180 Ekeren (Antwerpen)
Tel.: 03/500 05 16
Contacteer ons!
Realiseer uw droomtuin!

Van verlichting tot paadjes!

Een tuin moet complementair zijn met uw woning waarin u het hele jaar kunt genieten. Een privéruimte waar u optimaal kan relaxen en waarin u zich prettig en rustig voelt. Wie zo’n tuin wilt, is bij Tuininrichting Vanderlinden een klant uit de duizend.

Zowel mét als zonder plan kan Tuininrichting Vanderlinden uit Antwerpen - eventueel in verschillende fases - uw droomtuin te realiseren. In alle gevallen wordt een bezoek ter plaatse gebracht. Daarbij worden uw ideeën en wensen op papier gezet en wordt - eventueel in samenwerking met een tuinarchitect - een plan uitgetekend en een prijsofferte opgesteld.

Beplanting/verlichting

Levende planten werken tijdens de zomer en de winter ontstressend en verschaffen privacy en intimiteit in uw tuin. Met een doordachte plantenkeuze en een functionele inplanting kan het onderhoud tot een minimum worden beperkt. Dit geldt ook voor paadjes, vijvers, verlichting of anderen elementen die uw tuin een persoonlijke toets geven.

Voor tuinaanleg is Tuininrichting Vanderlindenuw betrouwbare partner voor een prachtige tuin die in elk seizoen van het jaar helemaal tot uiting komt. Bel voor een plan en bijhorende offerte.

Clikc+